Ports promou els molls comercials de la Ràpita i Alcanar a Alemanya

L’objectiu de l’Administració és presentar les instal·lacions portuàries a la fira Break Bulk de Bremen

El responsable Comercial de Zona Portuària Nord de Ports de la Generalitat, David Ruíz, amb representants de l’empresa consignatària Fèlix Ribera e Hijos de Palamós.
El responsable Comercial de Zona Portuària Nord de Ports de la Generalitat, David Ruíz, amb representants de l’empresa consignatària Fèlix Ribera e Hijos de Palamós. | Cedida
Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:51h
L’empresa pública Ports de la Generalitat promou estos dies els ports de Sant Carles de la Ràpita i un dels molls del port industrial d’Alcanar (a més dels de Palamós i Vilanova i la Geltrú) a la fira Break Bulk.

L’objectiu de l’Administració és presentar les instal·lacions portuàries, els equipaments i els serveis als principals sectors de càrrega i logístic europeus. Esta acció comercial ha d’ajudar a consolidar tràfics i incrementar la importació i l’exportació de mercaderies en el mercat internacional. Així mateix, ha de contribuir a presentar Catalunya com a hub logístic de referència al sud d’Europa.
 
La fira Break Bulk Europe 2018 és el certamen internacional més important del sector de project cargo i de mercaderia general i a dojo, que se celebra del 29 al 31 de maig per primer cop a Bremen (Alemanya). En este esdeveniment participen ports, terminals, navilieres, consignataris, transitaris, transportistes i empreses d’equipaments i de càrrega.
 
Els ports de Palamós, Vilanova, la Ràpita i Alcanar, especialitzats en càrrega general, compten amb l’experiència de companyies consignatàries i estibadores amb una llarga trajectòria en el sector, que adapten l’operativa i el temps a les necessitats del client.
 
El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha dit sobre esta acció comercial que “forma part de la línia estratègica de l’Administració portuària per potenciar els ports com a motors econòmics perquè generen ocupació i dinamització econòmica al país”. En este fòrum europeu es vol impulsar l’activitat comercial i atreure nous tràfics aprofitant els hinterlands de les quatre instal·lacions portuàries.