La desena edició de la Festa del Mar de la Ràpita arriba el 9 de juny

S'ha preparat un ventall d'activitats nàutiques, comerç i propostes culturals | Serà el colofó a la primera fase de la campanya Temporada Alta, que promociona la Ràpita tot l'any i tornarà a la tardor

El gerent de la Marina Sant Carles, Nicolas González; el representant d’Igersebre Eugeni Simó; l'alcalde i regidor de Turisme, Josep Caparrós; la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart  i el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà
El gerent de la Marina Sant Carles, Nicolas González; el representant d’Igersebre Eugeni Simó; l'alcalde i regidor de Turisme, Josep Caparrós; la presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc, Natàlia Guart i el president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà | Cedida
Redacció
30 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:10h
Totes les possibilitats de lleure relacionades amb la mar, especialment un gran ventall d’esports nàutics però també gastronomia, cultura i comerç, es donaran cita el proper 9 de juny a la Ràpita en motiu de la Festa del Mar, que arriba a la desena edició. Juntament amb el Marina Day servirà enguany com a cloenda festiva i simbòlica a la primera fase de Temporada Alta, la campanya que promociona la Ràpita també en temporada baixa.

Per obrir la propera fase, al novembre, se celebrarà una segona Festa del Mar, de manera que este esdeveniment tindrà lloc dos vegades a l'any: a la primavera i a la tardor.

Així ho ha explicat l’alcalde i regidor de Turisme, Josep Caparrós: "La Festa del Mar suma la implicació de diversos col·lectius del nostre municipi, representats per l’Estació Nàutica, la Marina Sant Carles, la Unió de Comerç Rapitenc, naturalment l’Ajuntament i també en esta ocasió Instagramers de les Terres de l’Ebre, per crear un gran esdeveniment que tindrà lloc el 9 de juny i que servirà com a colofó a la campanya Temporada Alta, que promociona les possibilitats que ofereix el nostre municipi tot l’any per practicar activitats com les que trobarem en esta festa”, ha afirmat Caparrós.

El president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, ha detallat que dissabte a la tarda, entre les 16 i les 20 hores, es podran practicar tot un ventall d’activitats nàutiques a preus molt econòmics, de 2 i 3 euros. Es podran fer sortides amb diverses embarcacions, entre elles amb barquetes amb motor sense títol, batejos de vela lleugera i de submarinisme en piscina, un circuit de caiac i pràctiques d’iniciació al paddel surf.
A més, s’han programat tot un seguit d’activitats infantils, propostes culturals, actuacions musicals, una degustació de musclos, etc. El comerç local també hi tindrà presència, amb una mostra vora el mar, a la Marina Sant Carles, on també es podrà trobar una fira d’artesania, una d’ocasió de material nàutic, tallers d’artesania marinera, i es podrà visitar l’embarcació Salvamar, entre altres.

Igersebre, per la seua banda, organitza un concurs entre les imatges que es publiquen a la xarxa Instagram amb les etiquetes #TurismelaRàpita #LaRàpita365. El premi és un dinar per a 4 persones amb una sortida en barca per la badia dels Alfacs per veure la posta de sol.

Podeu trobar més informació a www.enlarapita.com