Cartell de luxe per a la tercera edició del Top Ranking Festival, el 15 i 16 de juny a la Ràpita

Candela Roots, Chalart 58 i Matah, entre les propostes d’aquest festival que guanya projecció com a referent al país dins el panorama Reggae, amb entrada gratuïta

Redacció
28 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:09h
Cartell de l'edició que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny al Parc de Garbí.
Cartell de l'edició que se celebrarà els dies 15 i 16 de juny al Parc de Garbí.
És la tercera edició del Festival Top Ranking de la Ràpita se celebrarà els dies 15 i 16 de juny al parc de Garbí amb un cartell de luxe, un dels més destacats del país especialitzats en la música Reggae i a més, amb entrada gratuïta.

El creixement de l'esdeveniment ha merescut la col·laboració del Rototom Sunsplash que se celebra a Benicàssim. El Top Ranking Festival - Rototom Launch Party destina enguany els seus beneficis a l'ONG Proactiva Open Arms, dedicada a salvar refugiats al Mediterrani.

“És el festival nascut fa tres anys del programa de Ràdio Ràpita que porta el mateix nom, Top Ranking, i que va néixer amb el primer aniversari. Enguany compleix tres anys de vida i el seu creixement l’està portant a ser un festival de referència al país dins el panorama Reggae”, ha destacat la regidora de Cultura, Èrika Ferraté. 

Un dels impulsors del Festival i presentador del programa Top Ranking, Joan Grau, ha apuntat que “la música té un paper molt protagonista, però sobre tot la lletra, el missatge, per tal de conscienciar sobre la necessitat de ser solidaris, respectar altres cultures, promoure la pau i condemnar els abusos de poder o la segregació de clases que hi ha a la societat”.

Enguany, la raó social del festival és la de contribuir en la lluita contra la crisi dels refugiats, a la vegada que esdevé una jornada d'oci amb diferents propostes musicals, educatives i socials. És per això que part dels beneficis es destinaran a l’ONG Proactiva Open Arms.
 
Una de les novetat és que enguany el Top Ranking Festival passa a tenir dos dies de programació. Divendres, el cartell està composat per Agüita con sal; Ital Skol i Hilight Sound, amb la sonorització de Farmer Vibes Hi Fi Sound System. Dissabte actuarà Candela Roots com a  cap de cartell; Chalart 58 i Matah; King Horror Sound, Adala i Alex Bass, Warriors of Dub amb Belén Natalí; Saï Saï, Badalonians Sound i la sonorització de Kusasi Sound System, que també farà una sessió musical.

També hi podrem trobar Espai Tataküa, Deltapaddel Surd, Yoga actos i palabras, Markets & Food Trucks i Chill Out.

La regidora de Cultura ha traslladat el seu “agraïment a l’associació per la feina ingent que comporta organitzar un festival d'este nivell, i a més d’accés gratuït, i també per la tasca solidària que duen a terme i la seua implicació en l’associacionisme al municipi”. 

El programa de Ràdio Ràpita Top Ranking surt a diferents emissores de la Xarxa Audiovisual Local i col·labora amb Icat FM.