Arxiven provisionalment la causa contra l'alcalde de l'Ampolla, per un suposat delicte de propaganda electoral

Malgrat que la resolució és favorable, s’ha presentat recurs per demanar el sobreseïment lliure, que significaria l’arxiu definitiu de la causa

Malgrat que la resolució és favorable, s’ha presentat recurs per demanar el sobreseïment lliure, que significaria l’arxiu definitiu de la causa.
Malgrat que la resolució és favorable, s’ha presentat recurs per demanar el sobreseïment lliure, que significaria l’arxiu definitiu de la causa. | ACN/Anna Mayor
Redacció
24 de maig del 2018
Actualitzat a les 17:11h
El jutjat d’instrucció número dos de Tortosa ha decretat el sobreseïment provisional de les actuacions contra Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla, arran de la investigació pel delicte de propaganda electoral durant la campanya del 21-D.

Arasa va ser un dels molts batlles que va ser cridat a declarar per la Junta Electoral de Zona, als quals se’ls va donar 24 hores per retirar llaços grocs, cartells, adhesius o estelades dels espais municipals. Segons s’explica en la resolució, la decisió s’ha pres després de comprovar que no existixen suficients motius per acusar a l’investigat per ser, en la seua condició d’alcalde de l’Ajuntament de l’Ampolla, autor, còmplice o encobridor de posar llaços grocs i de realitzar pintades amb el text “llibertat presos polítics” a les vies públiques de la localitat durant el dia 17 de desembre de 2017.

Malgrat que la resolució és favorable, s’ha presentat recurs per demanar el sobreseïment lliure, que significaria l’arxiu definitiu de la causa.