Carlos Segarra (Los Rebeldes): «Tindrem una nit de festa i rock'n roll»

Partinando Show ofereix una entrevista en exclusiva al líder de Los Rebeldes per explicar els detalls del gran festival que es farà el proper 4 d'agost a la Ràpita

Carlos Segarra, líder de Los Rebeldes, conversa amb Fernando Garcia, promotor de la Partinando Show Festival.
Carlos Segarra, líder de Los Rebeldes, conversa amb Fernando Garcia, promotor de la Partinando Show Festival. | Cedida
Redacció
23 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:13h

Carlos Segarra, líder de Los Rebeldes, conversa amb Fernando Garcia, promotor de la Partinando Show Festival. Foto: Cedida
 

Falten poc més de dos mesos per al concert de l'estiu a les Terres de l'Ebre. La Partinando Show Festival, que oferirà per primer cop més de 10 hores de música en directe, escalfa motors i ho fa preparant, amb els seus protagonistes, la nit del proper 4 d'agost.

La música pop dels 80 centrarà esta gran nit estiuenca de la mà de grups mítics com La Unión, Seguridad Social i Los Rebeldes. Precisament el cantant d'estos darrers, Carlos Segarra, va estar fa uns dies a la Ràpita, preparant els detalls del concert amb el promotor de les Partinando Show, Fernando Garcia. Amb ell va parlar d'alguns dels èxits que el van dur a la fama als anys 80 i 90 i també ha promés que no drefraudarà el públic que omplirà l'Estadi Municipal de La Devesa.

"Interpretarem tots els clàssics del nostre repertori, com no, i també cançons noves que hem anat publicant en els darrers anys. Sempre he dit que no em molesta quan la gent em demana pels meus èxits, perquè quan jo vaig a veure els Rolling Stones també vull que em toquen ‘Satisfaction’, així que no defraudarem a ningú", explica en esta entrevista exclusiva, que difonem a través de l'aguaita.cat, mitjà oficial de la Partinando Show Festival:



D'altra banda, des de l'organització de les Partinando Show, informen que el rítme de venda d'entrades no para. Tenint en compte que l'any passat amb el concert d'Alaska molta gent es va quedar fora degut a l'aforament limitat de l'espai, les entrades per a veure La Unión, Seguridad Social i Los Rebeldes el proper 4 d'agost ja fa setmanes que es poden adquirir de forma anticipada a un preu rebaixat de 25 euros. Es poden adquirir als establiments Tradicionàrius d’Amposta, Tortosa i la Ràpita o a través d’internet al portal www.partinandoshow.com. El mateix dia del concert, en cas que en queden, les entrades tindran un cost de 30 euros.