​Joan Alginet es postula com a cap de llista de Més Deltebre

L'acord amb ERC es presentarà, amb tota probabilitat, en les properes setmanes

Joan Alginet acompanyat de les persones que han donat suport al manifest fundacional de Més Deltebre.
Joan Alginet acompanyat de les persones que han donat suport al manifest fundacional de Més Deltebre. | Cedida
Redacció
21 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:39h
Després de fer públic dijous passat el manifest fundacional de Més Deltebre com a nou actor cívic i polític que concorrerà a les eleccions municipals del 2019, este dissabte, l’exregidor de Compromís d’Esquerres – Socialistes per Deltebre, impulsor del manifest i actual gerent del Grup d’Acció Local Mar de l’Ebre, Joan Alginet, s’ha postulat com a cap de llista de la formació, que amb tota probabilitat concorrerà de la mà d’Acord Municipal, -marca d’ERC-, als comicis.

“Tinc la determinació, les ganes, la il·lusió i la capacitació per a ser el proper alcalde de Deltebre”, afirmava Alginet en la presentació en societat de la formació , a la vora del pont Lo Passador.

Una setantena de persones  del món polític, associatiu, empresarial i artístic de Deltebre han signat el manifest fundacional de Més Deltebre, que vol ser alternativa al govern actual de Lluís Soler (PDeCat). “Volem dedicar els millors anys de la nostra vida a este poble que estimem, som representants des de tots els accents i professions possibles i, sobretot, la ciutadania ha de saber que no venim a qüestionar res, que no venim a eliminar res, venim a construir, a sumar”, afegia Alginet.

El futur cap de llista de Més Deltebre reconeixia que l’acord amb ERC per concórrer als comicis a través de la marca Més Deltebre, però sota el paraigües d’Acord Municipal (ERC) és qüestió de dies: “la nostra voluntat és establir un nexe de confluència amb un partit polític articulat i en estos moments majoritari a Catalunya. Tot i que en les properes setmanes el pas ja serà visualitzar este acord electoral amb el nom de Més Deltebre, que serà la marca que concorrerà ales eleccions, evidentment que hi haurà vinculació amb una marca política de primer ordre com és ERC, però tot i així encara estem acabant de tancar una proposta que volem que sigue engrescadora i il·lusionant”, subratllava.