Un pla d'ocupació arranjarà els entorns naturals i urbans del Montsià

Les tasques han començat esta setmana amb un grup de 5 treballadors

per Redacció , Amposta, 18 de maig de 2018 a les 11:08 |
Els treballs s'han iniciat esta setmana. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de fa una setmana, un grup de 5 treballadors, realitzen tasques vinculades al manteniment d’entorns urbans, a la jardineria, a la desbrossa forestal i al manteniment d’edificis públics a la comarca del Montsià.
 

Els Plans d’Ocupació de Condicionament d’entorns naturals o urbans 2018 neixen d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Montsià i la Diputació de Tarragona i tindran una durada de 6 mesos prorrogable a uns altres 6 mesos.
 

El Pla tindrà una durada total de 12 mesos. Iniciat este mes de maig, finalitzarà a finals d’abril de 2019. Els municipis que gaudiran del pla en els primers sis mesos seran Sant Jaume d’Enveja, Alcanar i Sant Carles de la Ràpita, i els municipis que es beneficiaran del pla els segons sis mesos seran Santa Bàrbara, Freginals i La Galera, de tal manera que cada municipi gaudirà de les tasques dels treballadors del pla d’ocupació entre 7 i 8 setmanes.
 
Les primeres accions de l’equip han començat al municipi de Sant Jaume d’Enveja desbrossant i arranjant diversos espais i camins.
 

 

Participació