​Ja tenim els guanyadors del sorteig de Mescla Deltebre 2018!

Cartell promocional de Mescla.
Cartell promocional de Mescla.
Redacció
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 18:36h
Este dijous ha finalitzat el termini per a participar en el sorteig de dos packs que inclouen dos degustacions de menjar + 2 begudes a la fira Mescla de Deltebre.

La mostra de Gastronomia, Turisme i Paisatge de les Terres de l'Ebre, se celebrarà del 18 al 20 de maig. Tres dies on la cuina de primer nivell i les experiències es confluiran per esdevenir un aparador del bo i millor del territori.

D’entre l’atapeït programa d’activitats de Mescla destaca la participació de quatre estrelles Michelin que oferiran una demostració i tast de la seua cuina: Vicent Guimerà, del restaurant Antic Molí, Fran López, del restaurant Villaretiro, Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, i Diego Campos, del restaurant Rincón de Diego.  Mescla també continuarà enguany la seua aposta per apropar la cuina d’autor als veïns i veïnes del municipi amb la Nit de Mescla.

Paral·lelament, els visitants podran degustar més de 25 tapes dels diferents restaurants i xefs participants. Dos persones afortunades podran disposar de dos tiquets de menjar i dos de beguda perquè han resultat guanyadores del sorteig organitzat per l’aguaita.cat en col·laboració amb l’ajuntament de Deltebre, són:

Lorena  Illana Fernández (Deltebre)
Marc Llambrich Reverté (Sant Jaume d'Enveja)


Així ho ha determinat la nostra aplicació de sortejos:
 

Enhorabona a tothom. En breu ens posarem en contacte amb vosaltres per explicar com recollir el premi.