Les víctimes mortals de l'accident d'avioneta a Flix són tres homes de nacionalitat alemanya

Van llogar l'avioneta sinistrada a Hamburg, des d'on van volar a Lisboa i, posteriorment, pretenien aterrar a l'aeroport de Reus en un viatge de lleure

Les restes de l'avioneta sinistrada a la comarca de la Ribera d'Ebre
Les restes de l'avioneta sinistrada a la comarca de la Ribera d'Ebre | ACN
ACN
17 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:56h
Les tres víctimes mortals que viatjaven en l'avioneta que es va estavellar el passat dissabte a la tarda a Flix eren tres homes de nacionalitat alemanya –dos d'ells de 61 anys i un de 64- residents a Hamburg, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra.

Les mateixes fonts han explicat a l'ACN que tots tres eren amics i volaven junts en un viatge de lleure. Van llogar l'avioneta a la mateixa ciutat estat del nord d'Alemanya i, des d'allí, van volar fins a l'aeroport portuguès de Tires-Cascais, prop de Lisboa.

L'accident va tenir lloc quan viatjaven des de Portugal amb la intenció d'aterrar a l'aeroport de Reus. Per causes que encara es desconeixen, l'aparell es va estavellar vora la carretera T-2237.

Tècnics d'Aviació Civil s'han emportat el motor de l'avioneta per estudiar-lo amb detall i elaborar un informe al respecte. La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos seguix investigant els fets.