VÍDEO La sensual actuació del rapitenc Abel Gil i Gemma Mengual a «Bailando con las estrellas»

Van obtenir molt bones valoracions del jurat

Gil i Mengual van ballar un vals vienès amb la cançó 'Love on the brain'
Gil i Mengual van ballar un vals vienès amb la cançó 'Love on the brain' | Cedida
Redacció
16 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:05h
El ballarí rapitenc Abel Gil es va estrenar ahir en el nou programa de TVE “Bailando con las estrelles”. Es tracta d’un programa de ball en directe en què 12 famosos fent parella amb 12 ballarins professionals, defensen un estil cada setmana. Gil ha sigut el professor de la campiona olímpica de natació sincronitzada Gemma Mengual, amb qui ha demostrat tenir una gran complicitat des del primer moment. “Estic encantat de treballar amb la Gemma. És una persona molt disciplinada i jo també ho sóc i amb disciplina què pot anar malament?”, explicava Abel.

La parella formada pel rapitenc i la campiona olímpica va interpretar un vals vienès amb la melodia de la cançó ‘Love on the brain’. Una interpretació carregada de sensualitat que va captivar el jurat, de qui van obtenir molt bones valoracions.

Esta no es la primera vegada que veiem aparèixer Abel a la televisió. Amb només 23 anys ja ha participat en altres concursos, com ‘Top Dance’ d’Antena 3 i ha aparegut també al programa de Tele 5 ‘Que tiempo tan feliz’.

Mira aquí la seua actuació: