​L'assemblea local del PDeCat avala Roigé com a alcaldable a Tortosa

La seua candidatura ha estat ratificada per unanimitat

Meritxell Roigé va ser ratificada com a alcaldable este dilluns a la nit.
Meritxell Roigé va ser ratificada com a alcaldable este dilluns a la nit. | Cedida
Redacció
15 de maig del 2018
Actualitzat a les 10:18h
L’assemblea d’associats i simpatitzants del Partit Demòcrata (PDeCat) a Tortosa ha ratificat este dilluns a la nit per unanimitat l’actual alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, com la candidata del partit a les pròximes eleccions municipals del 2019 a la capital del Baix Ebre.

Roigé és alcaldessa de Tortosa des del 10 de febrer passat, quan el que havia estat alcalde de la ciutat en els darrers 10 anys, Ferran Bel, va renunciar al càrrec. Ara, Roigé encapçalarà una llista per fer “una Tortosa construïda per tothom i per a tothom; i la millor manera de fer-ho és escoltant tots els sectors que conformen la nostra ciutat”, ha expressat.

Roigé, ha exposat que sota l’etiqueta #JuntsfemTortosa pretén seguir tirant endavant el projecte de ciutat, “un projecte ambiciós, amb empenta i il·lusió, fonamentat en l’esforç constant del dia a dia, que pretén treballar amb i per els tortosins i tortosines, com ja s’ha fet els darrers anys”.

L’assemblea ha comptat amb la presència de la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, entre d'altres. Pascal ha volgut mostrar el suport de la direcció nacional del partit a la candidata i ha destacat que Roigé és “una gran dona amb molta empenta i que així ho ha demostrat, per exemple, al parlament de Catalunya durant les tres legislatures en que va ser diputada”. “Estic convençuda que Meritxell Roigé seguirà sent una excel·lent alcaldessa, no només al 2019 sinó també al 2023”, ha afegit  la coordinadora general del PDeCat.

Roigé va ser la primera presidenta de la JNC a les Terres de l’Ebre i actualment és consellera nacional del Partit Demòcrata. Ha estat Diputada al Parlament de Catalunya la IX, X i XI legislatura i regidora i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Tortosa des del 2007 fins al febrer del 2018 quan esdevingué alcaldessa de la ciutat. És també sòcia d’Òmnium Cultural, l’ANC i de diferents entitats de Tortosa.