Jordi Jordan repetirà com a candidat a l'alcaldia per Movem Tortosa

El procés de primàries obertes fixat per la formació progressista ha acabat este diumenge amb Jorda com a únic aspirant

Imatge d'arxiu d'una compareixença de Jordi Jordan.
Imatge d'arxiu d'una compareixença de Jordi Jordan. | Cedida
Redacció
14 de maig del 2018
Actualitzat a les 11:44h
El portaveu i líder de Movem Tortosa Jordi Jordan tornarà a repetir en les eleccions municipals del maig de 2019 com a cap de llista de la formació d’esquerres. Movem va iniciar el procés de primàries el passat 23 d’abril. Un procés que va finalitzar este diumenge 13 de maig, atès que finalment Jordan ha estat l’únic en registrar una candidatura per ser alcaldable.

Així doncs, Jordi Jordan, l’actual portaveu i regidor de Movem Tortosa, serà el candidat a l’alcaldia per al 2019, essent la segona vegada que es presenta com a cap de llista en unes eleccions. El 2015 va aconseguir ser la força d’esquerres més votada en la majoria dels col·legis electorals de la ciutat, per la qual cosa, s’ha convertit en el primer grup de l’oposició després que ERC pactés amb CiU, avui PdCAT, configurant un govern encapçalat per Ferran Bel i després per Meritxell Roigé.

“És una responsabilitat presentar-me per segon cop com a cap de llista i treballarem per donar un nou projecte que la ciutat necessita, per tornar a il·lusionar els tortosins i tortosines, i que faça de Tortosa una ciutat més pròspera econòmicament, amb un Ajuntament que governe per a tothom i que recupere la capitalitat del territori després de 12 anys d’estar governada per les mateixes persones”, ha expressat Jordan. En este sentit, ha assenyalat que “molta gent” veu Movem “com el vot útil per fer que a Tortosa hi haja un verdader canvi”.