SORTEIG | Vols guanyar tiquets de degustació per a Mescla Deltebre 2018?

La mostra de Gastronomia, Turisme i Paisatge de les Terres de l'Ebre torna a Deltebre durant el 18 al 20 de maig.

Cartell promocional de Mescla.
Cartell promocional de Mescla.
Redacció
11 de maig del 2018
Actualitzat a les 12:14h
Mescla, la mostra de Gastronomia, Turisme i Paisatge de les Terres de l'Ebre, torna a Deltebre durant el 18 al 20 de maig. Tres dies on la cuina de primer nivell i les experiències es confluiran per esdevenir un aparador del bo i millor del territori.

Una mostra que enguany compta amb un programa complet d’activitats i on ressalta la participació de quatre estrelles Michelin que oferiran una demostració i tast de la seua cuina: Vicent Guimerà, del restaurant Antic Molí, Fran López, del restaurant Villaretiro, Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, i Diego Campos, del restaurant Rincón de Diego.

Paral·lelament, Mescla també continuarà aquest any la seva aposta per apropar la cuina d’autor als veïns i veïnes del municipi amb la Nit de Mescla. Un sopar que compta amb 22 degustacions i tast de vins del territori elaborat per Jeroni Castell. El preu del sopar és de 50€ i les entrades ja es poden adquirir a l’Ajuntament de Deltebre, al Consell de Riumar i en breu a la pàgina web mescla.cat.

Així, a Mescla, podràs degustar els plats típics del Delta de l’Ebre, assistir a maridatges i cates de vins, gaudir de la cuina en directe dels cuiners més rellevants de les Terres de l’Ebre i assistir a xerrades i conferències sobre producte local i de proximitat.

L’entrada a Mescla és gratuïta. Tanmateix, si vols degustar alguna de les begudes o plats típics, o participar en maridatges o cates de vins, hauràs d’adquirir els tiquets al seu preu corresponent, conjuntament amb la copa commemorativa de Mescla. L’any passat es van vendre més de 5.000 degustacions unitàries.

Els visitants podran degustar més de 25 tapes dels diferents restaurants i xefs participants. El preu d’aquestes serà d’1.50€ (1 tiquet degustació), a banda la corresponent beguda que també es podrà adquirir als estands de Mescla.

No obstant, hi haurà dues persones afortunades que tindran tiquets gratuïts per a Mescla. L'aguaita.cat, en col·laboració amb l'Ajuntament de Deltebre, sorteja dos packs dobles. Cadascun d'ells contè 2 tiquets de beguda i 2 de menjar. Quins seran els afortunats? Si vols aconseguir-los omple el formulari que trobaràs més avall. Podràs participar fins dimecres. Dijous al matí direm els noms dels guanyadors!