El conductor que ha mort a l'N-340, a Alcanar, era el popular mossèn perico Dámaso Ruiz

Actualment era vicari de Benicarló, i va exercir de capellà en diverses parròquies de la Ribera d'Ebre

El capellà exhibint la bandera blanc-i-blava de l'Espanyol, el seu equip.
El capellà exhibint la bandera blanc-i-blava de l'Espanyol, el seu equip.
Redacció
08 de maig del 2018
Actualitzat a les 19:33h
ACTUALITZACIÓ 19.15 h: La víctima mortal era el popular mossèn perico Dámaso Ruiz
La víctima mortal de l'accident que ha tingut lloc este dimarts al matí a la carretera N-340 era el mossèn Dámaso Ruiz, conegut popularment entre l'afició del RCD Espanyol com 'Dámaso Perico', un dels seguidors més carismàtics i pintorescos del club blanc-i-blau. Als anys 80 es va fer conegut per la seua afició a vestir-se amb la disfressa que fes falta i de tocar el bombo per Sarrià de forma incansable per animar al seu equip. També havia pres protagonisme en algunes juntes d'accionistes de l'Espanyol.

El mossèn Dámaso Ruiz era actualment vicari de Benicarló i en els últims anys havia fet de capellà en parròquies de diversos municipis de la Ribera d'Ebre. 

L'Espanyol ha fet públic un missatge a la xarxes socials acomiadant-se del capellà, amb la següent piulada:INFORMACIÓ 18.00 hores: Mor el conductor accidentat a l'N-340
El conductor que ha resultat ferit crític este dimarts al matí en bolcar el seu vehicle a l'N-340, al seu pas per Alcanar ha mort hores després a l'hospital, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. La víctima era D. R. T., un veí de Barcelona de 47 anys.

El sinistre s'ha produït cap a tres quarts de vuit del matí a l'altura del quilòmetre 1.067,5. La víctima, que ha hagut de ser excarcerada, ha estat traslladada encara amb vida a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, però finalment no ha pogut superar les lesions.

Fins al lloc, s'hi ha desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, dos ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra. Quant a l'afectació viària, s'ha donat pas alternatiu al punt de l'accident fins a les 09.55 h, quan s'ha normalitzat la circulació.