El jove deltebrenc Xavi Benigni publica el seu primer llibre d’autoajuda

‘Estima’ és un recopilatori de «pensaments i poesies que volen ajudar les persones més sensibles»

Xavi Benigni
Xavi Benigni | Cedida
Redacció
03 de maig del 2018
Actualitzat a les 21:23h
El youtuber deltebrenc Xavi Benigni (Xavi Llambrich) ha publicat el primer llibre, titulat Estima. Es tracta d’un recopilatori de “pensaments i poesies d’autoajuda” que Benigni ha escrit durant els últims 10 mesos. “Em sentia sol, i ningú hem deia les paraules que necessitava sentir-me dir, així, com a teràpia, vaig decidir escriure-me-les a mi mateix”, explica. “L'objectiu d'este llibre és poder ajudar les persones més sensibles, recontant-los el que necessiten recordar”, afegix.

Estima ha estat publicat per Círculo Rojo, una editorial especialitzada en l’autoedició. En este sentit, l'autor s’ha sentit “acompanyat en tot moment i els hi estic molt agraït”, ens explica. El fet que el llibre fos en català i l’editorial espanyola “m’ha demostrat que potser no som tan diferents, perquè en la literatura no importa la identitat o la ideologia política, ja que tothom tenim sentiments”, argumenta el jove autor.

Xavi Benigni té 19 anys i és un amant del món audiovisual. De fet, és a l’àmbit de la imatge a allò que li agradaria dedicar-se, “però, no obstant això, no descarto no deixar d’escriure”. D’este llibre, espera que “arribe sobretot als adolescents que es troben en l'etapa de la ESO i els puga ajudar, ja que és l'etapa en la qual som més sensibles”.

El llibre està disponible a algunes llibreries del territori i mitjançant la plataforma Amazon.