Meritxell Roigé, canditada a les primàries del PDeCat per tornar a optar a l'alcaldia

La formació ratificarà el proper 14 de maig la candidatura

Meritxell Roigé ha manifestat que vol tornar a ser alcaldessa de la ciutat.
Meritxell Roigé ha manifestat que vol tornar a ser alcaldessa de la ciutat. | Cedida
Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a la 13:48h
El cap local del Partit Demòcrata a Tortosa, Xavi Blanch, acompanyat de la portaveu de l’executiva, Lídia Saura, i l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, han comparegut per anunciar que la formació inicia el procés de primàries per escollir candidat o candidata a l’alcaldia de Tortosa.

Blanch ha volgut posar de manifest que “les primàries al nostre grup municipal no són res nou, ja que en el seu moment, el candidat a les passades eleccions municipals, Ferran Bel, ja va ser ratificat per l’Assemblea Local. El procés de primàries es va iniciar amb la convocatòria de l’Assemblea Local del 14 de maig, on s’elegirà el candidat o candidata a les properes eleccions municipals”, ha subratllat.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé ha anunciat una decisió que ja s’esperava: “Em presento a les primàries del Partit Demòcrata per tal de seguir sent l’alcaldessa de tots els tortosins i tortosines”. “Vull seguir transformant Tortosa, construir un projecte de ciutat que no deixe enrere ningú, un projecte que compte amb la col·laboració d’absolutament tothom” ha afegit la candidata.

Roigé ha acabat recordant que “en els propers mesos tindrem temps de parlar, debatre i treballar pel nostre model de ciutat”. “A més, en poques setmanes tornarem a sortir al carrer per tal d’escoltar la veu i les inquietuds de tots els tortosins i tortosines i parlar de la Tortosa que farem junts”, ha conclòs.