Arrenquen l'estelada i pancartes d'una casa d'Alcanar i hi pinten «España»

El CDR d'Alcanar - Les Cases qualifica l'atac espanyolista de "persecució ideològica"

Murs exteriors de la casa d'Alcanar atacada.
Murs exteriors de la casa d'Alcanar atacada. | Cedida
Redacció
02 de maig del 2018
Actualitzat a les 15:07h
La casa d’uns veïns d’Alcanar va aparèixer este 1 de maig amb una pintada de “España”, però este no és l’únic atac que va patir l’habitatge per part de membres espanyolistes. Segons expliquen els propietaris, les mateixes persones que van fer la pintada a la façana van saltar els murs de la casa i es van colar a l’interior per arrencar una estelada que onejava d’un pal. També van robar una banderola amb el lema ‘Democràcia’ i una altra de ‘Llibertat presos polítics’ que tot just s’havien penjat el dia anterior. Alguns dels llaços grocs que tenien penjats a l’exterior també van ser arrencats.

El CDR d’Alcanar – Les Cases també s’ha fet ressò de l’actac que han qualificat de “persecució ideològica per part de feixistes que no poden tolerar que al poble siguem independentistas”.
“La convivència en cap cas, no la trenquem nosaltres sinó aquells ultranacionalistes que no són capaços d'entendre i acceptar la diversitat ideològica del poble. Fa unes setmanes van malmetre el mural pintat pel CDR just a la vora, ara, directament, s’assenyala les façanes de les veïnes del poble”, lamenten.