​La Guàrdia Civil desmantella dos punts de venda de droga a Amposta i la Ràpita

S'ha detingut un matrimoni i s'ha pres declaració a una altra parella com a investigats

Moment de la detenció d'un dels implicats a Amposta.
Moment de la detenció d'un dels implicats a Amposta. | Guàrdia Civil
Redacció
24 d'abril del 2018
Actualitzat a les 14:56h
La Guàrdia Civil ha desarticulat dos punts de venda de substàncies estupefaents, ubicats a les localitats d'Amposta i de la Ràpita, en el marc de l'operació batejada com 'Ceràmica'.

Com a resultat de l'operació s'ha detingut un matrimoni que regentava el primer punt de venda i s'ha pres declaració com investigades a dues persones com a responsables del segon punt de venda pels presumptes delictes de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal.

La investigació va començar durant el mes de gener, quan es va rebre informació relacionada amb una persona amb residència a Amposta que s'estaria dedicant a la venda al detall de substàncies estupefaents. Esta persona es desplaçava amb freqüència a la Ràpita, on mantenia contacte amb un altre individu que regentava un local comercial i que ja havia estat implicat en fets delictius de la mateixa índole.

Després d'unes primeres indagacions es va comprovar que l'esmentat local comercial rebia un inusual nombre de visites de persones presumptament consumidores de substàncies estupefaents.

A primers del mes de març, després d'una visita a l'establiment del principal investigat, la Guàrdia Civil va realitzar una inspecció del local i es van descobrir en diversos llocs de difícil localització, 102 grams d'haixix disposats per a la venda al detall.

Després d'esta troballa es va comprovar que el principal sospitós continuava amb la venda al detall de substàncies estupefaents, a través d'un habitatge ubicat a la localitat d'Amposta.

Per este motiu, divendres passat es va procedir a l'entrada i registre del domicili del principal sospitós. Allà es van localitzar 60 grams de marihuana, 12 d'haixix, estris per a la distribució de droga al detall i 780 € en metàl·lic.

La investigació un cop finalitzada s'ha saldat amb la detenció d'un matrimoni de 40 i 45 anys, de nacionalitat espanyola i paraguaiana com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de tràfic de drogues i pertinença a organització criminal, i la presa de declaració en qualitat de investigades d'un altre matrimoni de 59 i 49 anys, de nacionalitat alemanya i espanyola pels mateixos delictes.