Dos persones investigades per la Guàrdia Civil per furt d'olives a Xerta

Van ser interceptades pels agents quan abandonaven una finca amb una furgoneta amb 180 quilos d'olives

Un dels agents, amb la furgoneta carregada amb els sacs d'olives.
Un dels agents, amb la furgoneta carregada amb els sacs d'olives. | Cedida
Redacció
23 d'abril del 2018
Actualitzat a les 16:19h
El Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Tortosa ha pres declaración com a investigades a dos persones per un suposat delicte contra el patrimoni, per furtar 180 quilos d’olives d'una finca privada del terme municipal de Xerta.

Fruit dels diferents serveis relacionats amb el medi ambient que duen a terme els agents del Seprona a les comarques de l’Ebre, durant la setmana passada van sorprendre una furgoneta que abandonava una finca privada amb signes evidents que el seu pes depassava el de les condicions normals del vehicle.

Per este motiu es va procedir a la identificació dels ocupants, així com la inspecció de la zona de càrrega, localitzant en diferents sacs un total de 180 quilos d'olives acabades de recol·lectar. En sol·licitar-los la documentació relacionada amb la procedència del producte que transportaven, tots dos van manifestar no posseir-la, van mostrar nerviosismo i, segons la información facilitada per la Guàrdia Civil, van aportar versions contradictòries de la seua procedència, fins reconèixer finalment que havien recol·lectat les olives en una finca privada sense autorització del seu propietari.

Arran d’esta actuació es va prendre declaració en qualitat d'investigades a les dos persones, de nacionalitat española i de 46 i 22 anys, que van ser posades a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.