El TEDxAmposta 2018 anuncia data i experiències prèvies a l'esdeveniment

Les TEDxAmpostaExperiències es distribuiran per tota Amposta en llocs com el Casal, la plaça del Mercat, els baixos de la biblioteca o l’oficina de Turisme

Imatge del TEDxAmposta 2016.
Imatge del TEDxAmposta 2016. | Cedida
Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:55h
Amposta acollirà de nou un dels esdeveniments més innovadors dels que se celebren anualment al territori, el TEDxAmposta. L'equip organitzador ja ha posat data a l'esdeveniment que tindrà lloc el dissabte 5 de maig a la tarda a l'auditori de la Lira Ampostina.
 
Per primer cop, TEDxAmposta organitzarà unes activitats prèvies al matí, per provocar la participació activa dels assistents que s’inscriguEn. Tenint com a punt de partida La Lira Ampostina, on els ponents estaran ja assajant, les TEDxAmpostaExperiències es distribuiran per tota Amposta en llocs com el Casal, la plaça del Mercat, els baixos de la biblioteca o l’oficina de Turisme. La participació a estes Experiències té places limitades, només per als primers inscrits al TEDx que sol·liciten participar-hi. D’experiències d'este tipus només se n’han dut a terme al TEDxValladolid i serà el segon cop que es fan a l'Estat espanyol.
 
Les ponències s’aniran anunciant durant els propers dies. Segons destaca l'organització, s’han buscat les persones més rellevants en els seus camps tant a nivell nacional, com internacional. Les xerrades giraran entorn temes com l'activisme social, l'art, la innovació, la investigació i l'empresa. L’essència de les ponències TEDx és presentar les  “ideas worth spreading” sobre ciència, management, art, activisme social i tecnologia entre d’altres per canviar el món.
 
El lema escollit per esta edició és ‘UNBOXING’  amb l’objectiu de celebrar el que ens fa únics i poderosos com a persones quan pensem i actuem fora de 'la nostra caixa'.
 
Les entrades es podran adquirir al web www.tedxamposta.com
 
TED és una organització sense ànim de lucre que convida ponents a parlar durant 18 minuts de diversos temes. Algunes d’aquestes xerrades o talks estan disponibles al ted.com gratuïtament.