​El Tradicionàrius celebrarà els seus 25 anys conjuntament amb els Quicos

Els valencians Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra' també actuaran junts

Presentació del 25è Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre.
Presentació del 25è Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre. | Cedida
Redacció
19 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:24h
L'Ajuntament de Roquetes i l'empresa Tubal Espectacles, han presentat els detalls de la 25a edició del Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre, l'Hort de la Música de Roquetes, que se celebrarà el proper 25 d’agost.
 
Una edició especial, que coincideix també amb el 25è aniversari de Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries. Per això, els Quicos han preparat un concert especial, que realitzaran acompanyats de la banda de música de la Lira de Roquetes, i que han titulat "25 anys amb Roquetes". De manera especial, en el segon concert de la nit actuaran també conjuntament dos dels referents de la música folk en català, els valencians Miquel Gil i Pep Gimeno 'Botifarra' amb el concert anomenat, amb doble intenció "Nus". 
 
El tercer concert el faran l'acordionista basc Kepa Junkera, un dels més destacats intèrprets de l'acordió diatònic en l'àmbit internacional, acompanyat del grup de dones basques, Sorginak, que canten, ballen i toquen percussions. 
 
En acabar els tres concerts el Tradicionàrius canviarà d'escenari i es traslladarà baix als arbres al parc de l'Hort de Cruells, on es farà el fi de festa amb el grup de rumba catalana, La Banda del Riu, amb motiu de què enguny s'ha fet una proposta a la UNESCO perquè es declare la rumba catalana Patrimoni de la Humanitat. La nit acabarà amb l'actuació del DJ Mussol, el periodista i crític musical Ferran Riera, inventor del Dj Folk. 
 
Al cartell del 25è Tradicionàrius tampoc hi faltarà l'actuació de la rondalla de Joseret amb les seves cançons improvisades.