Manel Masià serà el cap de llista del PDeCat a Amposta

L'alcaldable vol fer de la capital del Montsià una "ciutat magnètica" amb "propòsits"

Manel Madià acompanyat de Ferran Bel i Lluís Soler, com a membres de la direcció nacional del Partit Demòcrata i Mònica Sales, presidenta del PDeCat a l'Ebre
Manel Madià acompanyat de Ferran Bel i Lluís Soler, com a membres de la direcció nacional del Partit Demòcrata i Mònica Sales, presidenta del PDeCat a l'Ebre | Cedida
Redacció
16 d'abril del 2018
Actualitzat a les 12:26h
L’assamblea d’associats del PDeCat d’Amposta ha ratificat per unanimitat Manel Masià com a cap de llista de la formació per a les municipals del 2019 a la capital del Montsià.

Masià, que també és president de l’agrupació local del PDeCat, va ser l’únic candidat a les primàries a Amposta.

El ja alcaldable, va desgranar divendres les seues intencions durant este proper any, tot fent una repassada del que ha estat el seu mandat com a cap local. “És hora de treure la vista del retrovisor i mirar la carretera, fixar el rumb i anar cap endavant”, va afirmar.

També va explicar a grans trets la seua candidatura que porta per lema “fem Amposta magnètica”. “Una ciutat magnètica, és una ciutat amb un propòsit, actualment Amposta està governat per algú que l’únic propòsit que tenia era desbancar Convergència i desprestigiar 28 anys de creixement”, va etzibar. Seguint amb l’argumentari, va dir que vol fer del d’Amposta “un ajuntament empàtic, amable, humil, i sobretot àgil”.

A nivell econòmic, cultural i social, va destacar que “una ciutat magnètica és aquella que atrau inversions, o els seus ciutadans s’apropen i participen de les decisions de l’Ajuntament o creen esdeveniments culturals com Ebredansa o Festival Terres”.