Literatura

El canareu Fran Gómez publica la seua primera novel·la de suspens a Amazon

'Un crimen perfecto y cómo resolverlo' s'ha situat esta setmana entre els 100 thrillers en castellà més comprats a la plataforma

per Redacció, Alcanar, 13 d'abril de 2018 a les 20:00 |
Fran Gómez | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El criminòleg i jove escriptor canareu Fran Gómez ha publicat la seua primera “Un crimen perfecto y cómo resolverlo” mitjançant la plataforma Amazon. Es tracta d’un thriller que explica la història d’Óscar Kors, un policia que decidix col·laborar en la investigació d’un crim que sembla estar relacionat amb un altre assassinat que ell mateix va presenciar sis anys abans a la universitat on estudiava. 'Un crimen perfeha situat esta setmana entre els 100 thrillers en castellà més comprats a la plataforma

“Este llibre és el resultat d’una passió portada a l’extrem”, manifesta Gómez que és, a més, criminòleg. En esta experiència, Gómez mescla el coneixement acadèmic amb l’afició per la lectura d’autors clàssics com l’Agatha Christie, o d’altres contemporanis -i també sorgits del món de la edició Amazon- com Javier Castillo. D’esta manera, es servix de la teoria criminològica per plantejar i resoldre un cas. “Volia que quedés clar des d’un primer moment que el crim es resol i que té un desenllaç bo, i una manera d’esclarir-ho era introduint-ho al títol del llibre”.  


La fórmula d’edició i publicació d’Amazon ha revolucionat el món de la edició i ja ha permès que molts joves talents es donen a conèixer. El sistema consistix en què qualsevol persona pot penjar el seu manuscrit maquetat i la plataforma se n’encarrega de posar-lo a la venda i distribuir-lo a demanda arreu del món. “Això m’ha permès baixar de manera extraordinària els preus i complir un dels meus principis com a autor que és que el màxim de gent possible puga gaudir del llibre tant com jo he gaudit escrivint-lo”.

El llibre es pot adquirir en paper o electrònic a la pàgina web d’Amazon, amb un enviament que tarda des de 5 a 7 dies.

 

Participació