L’Ebre omple més de 40 autobusos per a la manifestació d’este diumenge a Barcelona

La mobilització vol mostrar el rebuig unànime de la societat catalana a l’escalada de repressió de l’Estat espanyol i la regressió de drets

Manifestació «Si a la república i al govern legítim» a Barcelona
Manifestació «Si a la república i al govern legítim» a Barcelona | Adrià Costa
Redacció
12 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:54h
L’Ebre es torna a posar rumb a Barcelona. Esta vegada, ho fa per a sumar-se a la gran manifestació contra la repressió que tindrà lloc este diumenge 15 d’abril. De moment, a tres dies de l’esdeveniment, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de l’Ebre ja ha omplert 43 autobusos, que sortiran d’arreu del territori. El preu del tiquet és de 15€ i es pot adquirir als punts habilitats per l’ANC de cada localitat.

Com sol passar, esta última setmana s’ha disparat la venda de tiquets i, per tant, s’espera que encara s’hi apunte més gent d’última hora. “Un fet que demostra que la gent està molt cansada de la repressió i de la falta de democràcia i que no només no pensa, sinó que també ho vol manifestar”, ha defensat el secretari general de l’ANC a l’Ebre, Joaquim Vallès Dalmau.

La concentració està convocada per Espai Democràcia i Convivència, una plataforma de la qual formen part des dels dos principals sindicats -UGT  i CCOO-, fins a les grans entitats independentistes, ANC i Òmnium Cultural. L’objectiu de la mobilització -que coincidix amb els sis mesos de presó dels Jordis- és mostrar de forma unànime el rebuig de la societat catalana als empresonaments i persecució als independentistes; i el suport a les institucions, drets i llibertats de tots i totes.

La protesta començarà a les 12:30 del matí a la Plaça Espanya, des d’on es recorrerà l’Avinguda Paral·lel de la capital catalana.