xarxa

El Mercat d'Amposta es pot visitar virtualment a través de Google Maps

Es tracta del projecte ‘Els mercats a la xarxa’ de la direcció general de Comerç

per Redacció, Amposta, 12 d'abril de 2018 a les 12:54 |
Gràcies al projecte ‘Els mercats a la xarxa’ de la direcció general de Comerç
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Visitar el Mercat Municipal d’Amposta des de qualsevol punt del món ja és possible. I és que s'ha convertit en un dels 31 mercats de tot el país dels quals ja es pot fer una visita virtual a través del Google Maps i gràcies al servei ‘Els mercats a la xarxa’ del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

"És una eina més perquè este equipament comercial que ofereix productes de proximitat i qualitat puga promocionar-se a través d’Internet", explica la regidora de Comerç i Mercat Municipal, Susanna Sancho, tot destacant que a través d'este tour virtual es mostren totes les parades del mercat i també es poden veure els seus productes frescos.


La visita al Mercat Municipal d’Amposta es pot fer a través d'este enllaç.

Els Mercats a la xarxa

A través dels ‘Tours virtuals’, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya posa a l’abast dels mercats municipals una eina de comunicació i de difusió que permet localitzar i recomanar els mercats, i les seues parades i productes.

Les rutes virtuals permeten passejar per l’interior dels mercats i descobrir que els mercats municipals catalans són uns establiments comercials, competitius, potents i amb molts serveis que permeten satisfer les necessitats dels consumidors.

 

Participació