Els 80 i 90 tornen al nucli antic de Tortosa amb la Festa dels Records

Durant tot este dissabte es duran a terme diferents activitats al Carrer Canvis i el Passatge Franquet

Presentació de la Festa dels Records.
Presentació de la Festa dels Records. | Cedida
Redacció
12 d'abril del 2018
Actualitzat a les 10:35h
L'Ajuntament de Tortosa han presentat una nova iniciativa al nucli antic amb que s'ha batejat com a Festa dels Records de les dècades dels 80, 90 i 2000.

L'acte ha estat proposat de forma proactiva des dels comerços del nucli antic, amb la finalitat de dinamitzar comercialment els establiments de la zona: "Esta voluntat per tirar endavant propostes és una de les qüestions, avui dia, més necessàries per al sector del comerç de la nostra ciutat" ha destacat el regidor de Comerç i Fires, Emili Lehmann, qui ha felicitat la implicació dels establiments en la realització d'actes d'este tipus.
 
La jornada, que s'iniciarà a les 10h i durarà fins a les 22h, compta amb un seguit d'actes relacionats amb la música i les dècades del 80, 90 i 2000, música en directe, venda de discos de vinil, aparells tecnològics retro, merchandising i llibres, també comptarà amb l'exhibició de grafitis in situ i un taller destinat a infants.

Segons ha afirmat un dels coordinadors de l'activitat, Andrés Zumaquero, de TopDisc "l'oferta cultural a Tortosa ha de ser més gran encara i ens fa molta il·lusió poder presentar actes com este".
 
Per concloure la festa actuaran en concert els grups de música "La moto del monaguillo" i "Obcens".