Enxampen dos cops al mateix conductor sense carnet i sota els efectes de les drogues a la Ribera d'Ebre

La parella del conductor també va ser denunciada penalment per un presumpte delicte de cooperació necessària

Part frontal d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra.
Part frontal d'un cotxe dels Mossos d'Esquadra. | Albert Segura
Redacció
11 d'abril del 2018
Actualitzat a la 13:57h
Agents dels Mossos d’Esquadra van enxampar dissabte passat 7 d’abril al voltant de les 11 del matí en un control al terme municipal de Móra la Nova un home, veí de Vinebre i de 40 anys, conduint sense carnet i donant positiu en la prova de detecció de drogues. L’home va ser denunciat administrativament i penalment i les diligències es van dirigir al jutjat de Falset.

La dona que acompanyava al denunciat, parella del conductor, es va fer càrrec del vehicle per poder continuar la marxa.

Però aquí no va acabar l'assumpte, perquè al voltant de les 16.30 de la tarda del mateix dissabte la mateixa patrulla dels Mossos, mentre realitzava un altre control a Flix a la C-12, va aturar el mateix vehicle.  El conductor, el mateix que abans, va tornar a donar positiu en drogues i sense carnet i va tornar a ser denunciat pels mateixos motius. Esta vegada, però, les diligències es van remetre a Gandesa per ser un partit judicial diferent.

La parella del conductor també va ser denunciada penalment  per un presumpte delicte de cooperació necessària per la comissió d'un delicte contra la seguretat viària, ja que va permetre que el conductor tornés a conduir el vehicle, tot i ser coneixedora que no disposava de l'autorització necessària.