esportiu

Constituïts els comitès executius i organitzadors dels World Sports Games Tortosa 2019

L'esdeveniment esportiu tindrà lloc a la capital del Baix Ebre entre el 2 i el 7 de juliol del 2019

per Redacció, Tortosa, 11 d'abril de 2018 a les 09:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona, la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) i la Generalitat han constituït el comitè executiu dels World Sports Games (WSG) del 2019.

També s'ha constituït el comitè organitzador, integrat pels ajuntaments que seran seu i subseus dels jocs, per la Diputació de Tarragona, per la Generalitat, per la UCEC i per representants dels consells comarcals i consells esportius de les Terres de l'Ebre. En esta primera reunió s'ha concretat el calendari dels WSG Tortosa 2019 que, finalment, se celebrarà del 2 al 7 de juliol, i on participaran esportistes de 35 països diferents.


L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que a partir d'ara s'inicia un calendari de treball "intens" per aconseguir que els jocs siguen "tot un èxit d'organització", i ha agraït el suport institucional de la Diputació de Tarragona i de la Generalitat.
 

 

Participació