Ja tenim els guanyadors dels tíquets per a la Festa de la Clotxa de la Ribera d'Ebre, este diumenge

Este esdeveniment gastronòmic tindrà lloc a la Serra d'Almos i dona inici a les jornades gastronòmiques de la Clotxa als restaurants de la comarca

Alguns dels ingredients que composen la clotxa, un plat tradicional de pagès.
Alguns dels ingredients que composen la clotxa, un plat tradicional de pagès. | Cedida
Redacció
06 d'abril del 2018
Actualitzat a les 17:46h
Este divendres al migdia ha finalitzat el termini per participar en el sorteig de tres packs amb dos tíquets cadascun per gaudir al màxim de la Festa de la Clotxa de la Ribera d'Ebre, que tindrà lloc este diumenge 8 d'abril a la Serra d’Almos.

Aguaita.cat, d’acord amb el consell comarcal de la Ribera d’Ebre, ha dut a terme este sorteig per oferir la possibilitat d'optar, de forma gratuïta, a degustar un dels plats emblemàtics i més tradicionals de la comarca, un àpat que conté l'essència dels seus orígens de pagès i alhora posa en relleu la senzillesa i riquesa de la seua gastronomia. Els guanyadors la degustaran, a més, en motiu de la Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, un actiu turístic i cultural que viatja de forma itinerant pels municipis de la comarca, i que enguany, en la quinzena edició, arriba a la Serra d’Almos.

Els guanyadors, amb doble motiu, però en qualsevol cas assistir a la festa és garantia de xalera i una magnífica manera d’aprofitar el diumenge, a més quan encara podeu ser testimonis de com d’espectacular lluïx la Ribera d’Ebre a la primavera, quan esclata la floració dels fruiters que omple de color i olors el paissatge. Us recordem també que la Festa de la Clotxe obre pas a les Jornades gastronòmiques que celebren restaurants de la comarca dedicades a este plat tan saborós.

Finalment, un cop efectuat el sorgeig entre totes les persones que han participat omplint el formulari publicat a aguaita.cat, els tres afortunats són:

Andrea Castells Garcia, de La Ràpita
Manolo Gamundi Vilà, de Tortosa
Toni Martí, de Tortosa


Així ho ha determinat la nostra aplicació de sortejos.
 
Enhorabona a tothom. Estigueu atents, perquè en breu ens posarem en contacte amb vosaltres a través del mail per informar-vos de com recollir el vostre premi, el mateix diumenge.