Ports substitueix un tram de passarel·la de fusta al port de l'Ametlla de Mar

L'objectiu de l'actuació, amb un pressupost de 50.000 euros, és impulsar la mobilitat dels vianants

Desmuntatge d'un tram de passarel·la de fusta al port de l'Ametlla de Mar.
Desmuntatge d'un tram de passarel·la de fusta al port de l'Ametlla de Mar. | Ports de la Generalitat
Redacció
05 d'abril del 2018
Actualitzat a les 11:21h
L’empresa pública Ports de la Generalitat ha iniciat esta setmana l’actuació de millora d’un tram de la passarel·la de fusta per a vianants que hi ha al port de l’Ametlla de Mar amb l’objectiu de substituir les peces de fusta de la instal·lació per donar millor servei als ciutadans i els turistes que transiten per este espai.

El projecte s’emmarca entre les actuacions de manteniment i millora dels ports i suposa una inversió de 50.000 euros i una execució d’obres de quinze dies.
 
Sobre esta actuació, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha dit que “la substitució de les peces de fusta d’esta passarel·la promou la mobilitat dels vianants i dona més valor afegit al front portuari de la Cala.” 
 
Les obres han començat amb el desmuntatge de les peces de fusta que hi ha actualment a la passarel·la. Esta instal·lació es va fer l’any 2004, guanyant espai al mirall d’aigua del port per fer una nova zona de passeig per als vianants que envoltés la instal·lació portuària. El projecte abasta el tram que va des del varador, passa per la plaça del Canó i finalitza al Centre d’Interpretació de la Pesca. La part en què es treballa té una longitud de 100 metres i una amplada de dos metres.
 
Per la seua banda l’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha comentat que “amb la voluntat de conservar i mantenir la façana marítima del poble, una de les actuacions necessàries era reparar esta passarel·la de fusta que envolta el port pesquer a la plaça del Canó”,ja que “este és un dels punts més transitats pels turistes”.