ExpoEbre 2018 estrenarà un espai dedicat a les celebracions i les bodes amb més de 20 expositors

La 74a edició de la fira de Tortosa seguirà consolidant les sectorials d'apartats de la llar, la decoració o la jardineria

Redacció
04 d'abril del 2018
Actualitzat a les 18:57h
L'última edició d'ExpoEbre va tenir un increment del 21% de les visites.
L'última edició d'ExpoEbre va tenir un increment del 21% de les visites. | S.B.
La 74a edició de al fira ExpoEbre de Tortosa estrenarà un nou apartat destinat a les celebracions i les bodes. Després de fer una prova pilot en l'edició de 2018, es crea enguany, amb més de 20 expositors, el saló 'Celebrem!', destinat a tot allò que envolta les celebracions: graduacions, jubilacions, aniversaris, comunions i altres esdeveniments. La programació de la mostra no està tancada però el regidor de fires de Tortosa, Emili Lehmann, ha avançat que enguany es mantindran les sectorials que s'han consolidat en les darreres edicions, predominant els apartats relacionats amb la llar, la decoració o la jardineria. També hi haurà 13a edició de l'Ebreambient, el saló del medi ambient i la sostenibilitat.

L'última edició d'ExpoEbre va tenir un increment del 21% de les visites, amb 35.000 assistents, i va comptar amb més de 180 expositors. L'objectiu d'enguany és mantindre o fins i tot millorar estes dades.