Un veí d'Alcanar planta cara a Espejo Público

El reporter del programa d’Antena 3 en una connexió en directe al tall que s’ha fet este matí a l’N-340, a l’alçada d’Alcanar

Redacció
27 de març del 2018
Actualitzat a les 17:04h
L'home s'ha negat a parlar-li en castellà al reporter d'Espejo Público
L'home s'ha negat a parlar-li en castellà al reporter d'Espejo Público
“Estem farts de tot, estem farts d'Espanya i del tracte que mos donen!” Així s’ha expressat un veí d’Alcanar al reporter del programa Espejo Públic d’Antena 3, durant el tall que s’ha fet a l’N-340 des de primera hora del matí fins al migdia, a l’alçada d’Alcanar.

Mentre l’home estava exposant la seua opinió, el reporter li ha dit: “¿Le importaria hablar en castellano?”, a què el veí ha contestat: “No, estàs a Catalunya”. “Estoy en España”, ha rebatut el reporter. “No, no, estàs a Catalunya. Aprèn-ne”, ha tancat el veí.

Després, el reporter ha seguit en directe expressant que: “Nos han increpado, vivimos cierta hostilidad y animadversión hacia los medios españoles que somos expulsados". Moment en què un altre manifestant s’ha apropat i li ha cridat al reporter: “Si no manipulárais no os pasaría esto, sigue mintiendo”.

Este és el moment de la conversa, que ha començat a córrer per les xarxes socials:
 
El vídeo també es pot veure al web d’Antena 3, que ha estat penjat amb el titular: Un manifestante increpa a un reportero de Espejo Público en Alcanar: "Habla en catalán, que estás en Cataluña".