Amposta celebra la 32a edició del saló de la infància i la joventut

Estarà obert fins al 29 de març al pavelló firal 1 d'Octubre

Cartell del 32è Saló de Pasqua d'Amposta.
Cartell del 32è Saló de Pasqua d'Amposta. | Cedida
Redacció
26 de març del 2018
Actualitzat a les 17:13h
Dissabte va arrancar a Amposta una nova edició del Saló de Pasqua de la Infància i la Joventut. Concretament, la 32a. El pavelló firal 1 d’Octubre d’Amposta s’omplirà, fins al 29 de març, d’activitats que podran gaudir els infants i joves.

A més de l’espai de ludoteca per als menuts i menudes de casa, la zona d’aventures (escalda, ponts tibetans, futbol i golf), l’espai de diversió amb inflables i cars, la zona de tallers (pintacares, costura, escacs, cultura àrab, taller de fruita...) o la zona familiar; enguany, podran gaudir d’altres novetats com una zona de jocs tradicionals, un escape room juvenil (de 7 a 12 anys) o un workshop en anglès, entre d’altres. Com a novetat també destaca l’espai ‘Tots som iguals, tots som diferents’, d’APASA, on s’ensenyarà als menuts i joves com aprenen els xiquets i xiquetes del centre mitjançant la sala multisensorial.

A més d’estes activitats que estaran durant tota la setmana, també hi ha un programa d’activitats. Així, dissabte 24 tindrà lloc l’acte inaugural del saló, que estarà amenitzada per personatges Disney. Dilluns 26, a les 18 h, Quick Dance farà una sessió de jumping. Dimarts 27, a les 17 h, s’ha programat un gimcana i tot seguit una exhibició canina a càrrec de la Policia Local. El programa es tanca amb un taller de rap i hip-hop el dimecres 28 a les 17 h.

Quant a l’horari, és de 10 h a 13 h i de 16 h a 20 h. L’entrada és de pagament per als xiquets i xiquetes entre 4 i 16 anys (3 euros mig dia i 4 euros el dia sencer).