L'aparcament d'enllaç amb l'Hospital de Tortosa passa a ser gratuït

Des que va passar a ser de pagament el mes d'octubre passat, l'ús de l'aparcament per part dels usuaris havia estat pràcticament nul

Amb l'aixecada de barreres, molts cotxes han tornat a fer ús de l'espai.
Amb l'aixecada de barreres, molts cotxes han tornat a fer ús de l'espai. | Cedida
ACN / Redacció
23 de març del 2018
Actualitzat a les 12:34h
L'aparcament d'enllaç amb el servei de bus de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa és, oficialment des d'aquest divendres, gratuït per a tots els usuaris.

El pàrquing era de pagament des del passat octubre però resultava gratuït a aquelles persones que utilitzaven el bus llançadora per a anar al centre hospitalari, una mesura que pretenia ser dissuasiva i reduir el nombre de vehicles aparcats a l'entorn de l'hospital.

Tanmateix, l'ús des de la seua posada en marxa ha estat pràcticament nul i l'oposició ja n'havia demanat la gratuïtat al ple del febrer.

L'Ajuntament de Tortosa i el Departament de Territori i Sostenibilitat, que el va construir per 270.000 euros, preveien revisar un canvi del sistema i si calia fer-lo gratuït el proper mes d'abril, després de 6 mesos de funcionament.

Finalment, el consistori ha demanat avançar l'obertura arran de l'avaria d'una de les tanques d'entrada i sortida i aprofitant que pot ser d'utilitat per als visitants de la cuitat durant la Setmana Santa.

Segons ha informat Cimalsa, l'empresa que gestiona l'aparcament, en els propers dies es procedirà a la retirada de les barreres i maquinària. Les 118 places d'aparcament, doncs, quedaran lliures. Es mantindrà el bus llançadora a l'Hospital Verge de la Cinta.