Més de 600 ebrencs signen el manifest Free Junqueras que llegirà l’escriptor Andreu Carranza al concert de Miravet

Hi actuaran Èric Vinaixa, Joan Rovira, Solk, Sílvia Ampolla, Guardet lo Cantador i la seua rondalla, Mascarats, i el Dj Jordi Caballé, dissabte 24 de març a les 18 hores

Imatge de la presentació del concert d'este dissabte.
Imatge de la presentació del concert d'este dissabte. | Cedida
Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat el 21 de març a les 14:01h
La campanya Free Junqueras, impulsada per amics i familiars d’Oriol Junqueras per reclamar la llibertat del president d’Esquerra i de la resta de presos polítics catalans, ha recollit fins ara més de 600 signatures d’ebrencs mitjançant les paradetes que s’han fet a diversos pobles.
 
Entre les persones que han signat el manifest, hi ha activistes socials com Manolo Tomàs, Evelio Monfort, Dolors Róo i Manel Alves; els pagesos Pep Suñé i Hilari Curto; l’arquitecte Joan Manuel Margalef; l’il·lustrador Ignasi Blanch, l’advocat Josep Canicio , el cantant Josep Bordes i el catedràtic d’universitat, Josep Sánchez Cervelló.
 
El manifest també es pot signar a la web http://www.freejunqueras.org/#manifest.
 
L’escriptor Andreu Carranza llegirà el manifest durant el concert solidari que se celebrarà el proper dissabte 24 de març a les 18 h a Miravet. En principi,el lloc escollit per a l’esdeveniment és la plaça de l’Arenal, però si fa mal temps es traslladarà al Casal Municipal del mateix municipi.
 
També hi haurà la presència de l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i del diputat Ferran Civit, parella de la consellera exiliada Meritxell Serret, representant l’Associació Catalana pels Drets Civils, que és a qui es destinaran els beneficis del concert. Esta entitat aplega les quinze famílies dels membres del Govern cessat, a més de les famílies de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.
 
El concert, que serà gratuït, comptarà amb les actuacions del grups i músics ebrencs següents: Èric Vinaixa,  Joan Rovira, Solk, Sílvia Ampolla, Guardet lo Cantador i la seua rondalla, Mascarats i el Dj Jordi Caballé.