Tercera sanció a un membre de l'ANC a l'Ebre pels talls a l'AP-7 durant la vaga del 3 d'octubre

És Ramon Gonzàlez, extresorer de La Cala per la Independència

Imatge de la sanció administrativa imposada a Ramon Gonzàlez.
Imatge de la sanció administrativa imposada a Ramon Gonzàlez. | Cedida
Redacció
20 de març del 2018
Actualitzat a les 12:08h
L’extresorer de La Cala per la Independència, Ramon Gonzàlez, és el tercer membre de l’ANC sancionat a les Terres de l’Ebre pel tall de trànsit a l’AP-7 de l’aturada general del 3 d’octubre.
Segons ha informat la Cala Ràdio, el Departament d’Interior li ha comunicat l’obertura d’un procediment sancionador com a «presumpte responsable» d’organitzar la concentració a l’autopista, al seu pas per l’Ametlla de Mar, durant l’aturada de país.

“En el meu cas no és massa cert que jo organitzés, però innegablement estava allà. Ja m’imaginava que alguna cosa hi hauria, perquè quan hi van haver les identificacions jo em vaig oferir per identificar-me, en aquell moment vaig considerar el que havia de fer. Jo sóc membre de ple dret de l’ANC, he estat càrrec i l’ANC ens garanteix una cobertura jurídica, per això m’estimava més que anessen a per mi que per qualsevol dels altres”, ha explicat Gonzàlez en declaracions a l’emissora local.

La denúncia se li ha expedit perquè el consideren promotor del tall de l’AP-7 en els dos sentits de la marxa, i es considera una infracció per l’afectació que va suposar al trànsit, amb retencions de fins a 4 quilòmetres. Gonzàlez ha anunciat que presentaran al·legacions i que la sanció està en mans dels serveis jurídics de l’Assemblea Nacional Catalana.

La sanció anunciada és de 200 euros, que en el cas que s’hagués d’abonar es faria mitjançant la Caixa de Resistència. L’extresorer de l’ANC local és el tercer membre en rebre la notificació d’un expedient sancionador pel 3-O a les Terres de l’Ebre. També l’han rebuda la portaveu de l’Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l’Ebre, Irene Negre, i el coordinador de l’ANC a l’Ampolla i ex membre del secretariat nacional, Joan Esteve Guillaumet.