El Consell del Baix Ebre promou la contractació de 20 persones majors de 30 anys

Els participants tindran un contracte laboral com a mínim de sis mesos en una empresa de la comarca

Entrada al Consell Comarcal del Baix Ebre.
Entrada al Consell Comarcal del Baix Ebre. | Cedida
Redacció
15 de març del 2018
Actualitzat a les 11:34h
El Consell Comarcal del Baix Ebre inicia per segon any consecutiu el programa 30 plus per incorporar al món laboral 20 persones en situació d'atur d'edats compreses entre els 30 i els 45 anys, preferentment.

Esta iniciativa en matèria d'ocupació combina la identificació de les necessitats de les empreses del Baix Ebre, l'orientació al llarg del programa, la formació a mida de les necessitats detectades i subvencions a la contractació.

Els participants tindran un contracte laboral com a mínim de sis mesos en una empresa de la comarca beneficiària del programa i rebran formació relacionada amb el seu lloc de treball. Els requisits per apuntar-s'hi són tres: ser demandant d'ocupació, tenir entre 30 i 45 anys i disposar d'un nivell acadèmic preferentment baix.

Per la seua part, les empreses es beneficiaran d'un ajut econòmic equivalent al salari mínim interprofessional mensual durant els primers 6 mesos de contractació.

Les persones i empreses interessades en participar en el programa 30 Plus poden adreçar-se a l'Àrea d'Activació Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Ebre o a l'adreça web www.baixebre.cat.

Este projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal.