Alcanar enceta un nou cicle de «L’art d’educar amb amor i consciència», este mes

La primera conferencia serà el 24 de març a càrrec d’Alba Padró, presidenta de l’associació Alba Lactància, que resoldrà els dubtes sobre lactància

Durant totes les conferències, s'oferirà servei de guarderia
Durant totes les conferències, s'oferirà servei de guarderia | Pexels
Redacció
13 de març del 2018
Actualitzat el 14 de març a les 16:05h
L’Ajuntament d’Alcanar, juntament amb l’Associació de Mares Embarassades i Bebès d’Alcanar (AMEIBA), presenta el segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència", que té per objectiu donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies i de la comunitat educativa al voltant de l’educació i la criança.

Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania,  ha remarcat que “després de l’èxit d’assistència de l’any passat, tornem a apostar pereste cicle perquè la criança passa per diferents etapes i, per tant, cal abordar-ne tots els aspectes”. 

Per la seua banda, Anna Matamoros, presidenta de l’AMEIBA,  explica que “en esta edició el cicle aborda cinc temes d’interès que no es van poder tractar en la primera: la lactància, l’alimentació infantil, l’educació respectuosa, la relació amb les noves tecnologies i l’art d’explicar contes”.

Programació 

El cicle de conferències s’iniciarà el pròxim 24 de març amb Alba Padró, presidenta de l’associació Alba Lactància, que resoldrà els dubtes sobre lactància de les persones assistents. El 7 d’abril serà el torn d’Alba Castellví, educadora i autora d’’Educar sense cridar’ i ‘Un cistell de cireres’, que tractarà el tema de l’educació respectuosa, mentre que el 26 de maig el reconegut dietista Julio Basulto farà una xarrada basada en el llibre ‘Se’m fa bola’. El cicle farà una parada durant l’època estival. 

El 20 d’octubre, l’entitat Q-Pertin Cultura Interactiva abordarà el dilema de les noves tecnologies com a perill o com a oportunitat per als menuts de casa. Al matí es farà una conferència, mentre que a la tarda es realitzaran tallers d’aplicacions educatives amb tauletes tàctils per als xiquets i xiquetes. 

El cicle finalitzarà el 17 de novembre amb un col·loqui de Pep Duran, traginer de contes, sobre com acompanyar els infants a través dels contes. A la vesprada se celebrarà la cloenda del cicle amb conta-contes per a totes les edats. 

L'Ajuntament fixarà un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" i de 5 euros si s’accedix a dos sessions durant la mateixa jornada. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.