El Club Patí l'Aldea, campió d'Espanya de grups-xou petits

Les patinadores i patinadors entrenats per Manel Villarroya continuen fent història i es classifiquen directament per a l’europeu que es disputarà a l’abril a Lleida

Les campiones del CP l'Aldea al primer lloc del podi.
Les campiones del CP l'Aldea al primer lloc del podi. | FEP
Redacció
12 de març del 2018
Actualitzat a les 16:30h
Les patinadores i patinadors del Club Patí l'Aldea continuen engrandint el seu palmarès. Divendres es va celebrar a Avilés (Astúries) el XVII Campionat d'Espanya de grups-xou petits de patinatge artístic. Després d'una jornada intensa, el CP l'Aldea amb el seu ‘Doma’m’ de Manel Villarroya es va proclamar campió d'Espanya amb una puntuació general de 89,60. 

El segon lloc va ser per al PA Maçanet, que van oferir l'espectacle 'Rat Lab', amb una puntuació general de 88,70. Finalment, el CPA Gondomar va completar el podi gràcies al seu 'Expedient Alice', que li ha valgut un 87,60 general.

Un total de 40 clubs inscrits amb quasi 700 patinadores, van lluitar per obtenir un bon lloc a la classificació i poder obtenir la plaça directa per l’europeu que es disputarà del 27 al 29 d’abril a Lleida.

El dissabte va tenir lloc la competició de grups grans on el CEPA Girona va aconseguir destronar l’Olot, aconseguint la medalla d’or amb la coreografia 'Estic Aquí', la plata va ser per al CPA Olot amb 'Sense Opcions' i el bronze per al Reus Deportiu amb 'Once Upon a Time'.

Així doncs, obtenen la plaça directa per al campionat d’Europa i el Mundial el CP L’Aldea i el PA Maçanet en la modalitat de grups xou petits i en grups xou grans el CEPA Girona i el CPA Olot.
La propera cita serà el Campionat d’Europa que es dura a terme del 27 al 29 d’abril a Lleida