Helena, la xiqueta rapitenca que triomfa a 'La voz kids'

Ha superat les audicions a cegues amb una cançó de Sia i ha entrat a formar part de l'equip de Rosario Flores

Redacció
06 de març del 2018
Actualitzat el 07 de març a les 17:20h
1200_1520334304helena
1200_1520334304helena

Helena durant la seua actuació a ''La voz kids'. Foto: Tele 5


“La gent em diu que sóc freaky, perquè a mi m’encantaria veure una apocalipsi zombi, perquè jo sé que sobreviuria, he vist tantes sèries que t’ensenyen com sobreviure, que sé que si tinc una arma i menjar, podria sobreviure”, així es presentava este dilluns Helena Cruz, la xiqueta rapitenca de 14 anys que ha entrat a formar part del programa d’èxit Lavozkids, de Tele 5.

Els espectadors la van poder veure este dilluns a la nit en una actuació estel·lar a les audicions a cegues davant dels ‘coaches’ que li ha permès entrar a formar part de l’equip de Rosario Flores.

Ho va fer interpretant Chandelier, una de les cançons més famoses i dificultoses interpretades de la cantant australiana Sia. “Quan estava cantant la tornada i veia que ningú es girava pensava, ‘mare meua, ningú es gira’!” explicava Helena poc després de la seua actuació.

Però la seua sort va canviar quan Rosario Flores va decidir girar-se.  “Jo no podia deixar de donar-me la volta, perquè esta xiqueta canta molt, molt, molt! No podíem deixar-la escapar!”, exclamava eufòrica la cantant.

Per la seua banda, Antonio Orozco va interessar-se per la procedència d’Helena, quan va saber que venia de la Ràpita va respondre: “De Sant Carles de la Ràpita?!, però si allà fa més vent que en qualsevol lloc del món! El vent ens l’ha portat aquí”, va afirmar.

Clicant aquí pots veure els vídeos del seu pas pel programa.