Tot a punt per a la segona edició de Fira Actiu Natura a Móra la Nova

La cursa solidària Lo Caspolino en serà la novetat principal | La fira inclourà un rocòdrom dins del pavelló firal

La sisena edició de la Montserrat Skyrace se celebrarà aquest diumenge
La sisena edició de la Montserrat Skyrace se celebrarà aquest diumenge | Montserrat Skyrace
Redacció
01 de març del 2018
Actualitzat a les 11:32h
Móra la Nova ja ho te tot preparat per la segona edició de la Fira Actiu Natura. Estos dies s’han estat enllestint els camins per on passarà la primera cursa Lo Caspolino. És una de les moltes novetats que presentarà el certamen que es realitza este cap de setmana i també la més ben rebuda entre els veïns. Recorrerà diversos espais del municipi que es recuperen expressament.

Jesús Àlvarez, regidor d’esports de l’Ajuntament, afirma que “el nom de la cursa va lligada al passat ferroviari que ha marcat la història del municipi i, alhora, ens ha de servir per posar en valor els espais per on passarà”. La cursa, que serà solidària, passarà pel barranc de Nolla, travessant la Plaça de l’Església per davall i seguirà per la zona de l’embarcador. De cada inscripció, un euro es donarà a la Fundació Noelia.

L’Escola d’arts plàstiques i disseny de Móra la Nova ha estat l’encarregada de fer el guardó del premi. En concret la seua directora ha dissenyat un premi molt lligat amb el motiu de Lo Caspolino.

Tot i que la cursa és una de les principals novetats, al pavelló on se realitzarà l’exposició de les empreses d’esports i aventures, hi haurà ubicat un rocòdrom. Tot això podrà trobar-se a Móra la Nova en el marc de la segona edició de la Fira Actiu Natura que en el seu segon any vol créixer i millorar els seus continguts. La fira serà este cap de setmana, el 3 i el 4 de març al Pavelló firal 1 d’octubre , tot i que les activitats es repartiran en tot el terme municipal.