Trànsit prohibix la circulació de camions a tot Catalunya a les 16.00 h

Protecció Civil alerta d'un episodi de neu molt dur i advers a partir d'esta tarda

Hi ha restriccions als camions
Hi ha restriccions als camions | Josep Maria Montaner
Redacció
27 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:19h
El temporal de neu es reactivarà a partir d'esta tarda. Per este motiu, Protecció Civil ha optat per restringir la circulació de camions de més de 7,5 tones a partir de les 16.00 h. Així n'ha informat la directora general del Servei Català de Trànsit, Eugènia Domènech, que ha explicaat que esta restricció "s'aixecarà en funció de les previsions i la situació a les carreteres".
Més enllà, Joan Delort, el director general de Protecció Civil, ha alertat d'un episodi de neu "dur" i "molt advers" en les pròximes hores i ha fet una crida a la ciutadania perquè pose de la seua part davant d'unes conseqüències que es preveuen "molt greus". Delort ha assenyalat que hi haurà "moltíssims" problemes als accessos de Barcelona, tant a la tarda, quan els ciutadans tornen a casa, com demà al matí.

Ha recordat que cada dia entren i surten 500.000 vehicles de la capital catalana. "Imagine's que cadascú haja de posar cadenes, un es creua, l'altre patina… això acaba acumulant una sèrie de problemàtiques", ha afegit. De fet, ha avisat que "no hi ha remeis màgics" i que no s'arregla amb màquines llevaneus perquè, si hi ha vehicles travessats, no hi poden treballar.

- Consulteu en directe els problemes de trànsit