HTVC

La direcció de l'Hospital Verge de la Cinta nega que hi haja cap cas de persecució sindical

La direcció del centre signa un comunicat en què manifesta que “en cap cas té cap interès en vulnerar els drets sindicals de cap treballador i treballadora del centre"

per Redacció, Tortosa, 20 de febrer de 2018 a les 12:23 |
Hospital Verge de la Cinta de Tortosa | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La direcció de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha emès un comunicat en què nega les acusacions de persecució sindical que va denuncia el sidicat CATAC. La nota, signada pel director del centre, Victorià Peralta, manifesta que “en cap cas la capacitat organitzativa de la direcció té cap interès en vulnerar els drets sindicals de cap treballador i treballadora del centre, ja que des de les direccions es treballa, entra d’altres fites, en la salvaguarda dels drets i en el compliment de les nostres obligacions envers els professionals”.

En el comunicat també s’ha informat que arrel de l’escrit adreçat a la Gerència Territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre per part del sindicat, la Direcció de l’hospital s’ha reunit amb els representants sindicals i “ens hem emplaçat per poder debatre i dialogar de forma oberta i constructiva”.

 

Participació