jóvens

Tortosa presenta els nous cicles de Formació Alternativa 2018

El preu de cada curs és de 7,10 euros

per Redacció, Tortosa, 19 de febrer de 2018 a les 13:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, ha organitzat, com ja és habitual cada any, la programació dels cicles de Formació Alternativa 2018, amb tallers diversos, impartits de la mà de professionals i experts en les àrees de cuina, productes artesanals, maquillatge, art o salut emocional. 
 

Estos cicles tenen com a objectiu ampliar els coneixements i especialitzar al públic en aquells àmbits alternatius als tradicionals: la rebosteria creativa, la cuina saludable, la conservació d'olives o la introducció al Feng Shui són alguns dels cicles que podem trobar durant aquest any.
 
La durada dels tallers també és variada, i pot anar de les 2 a les 12 hores de formació, amb un preu de 7,10 euros per persona i curs que pot abonar-se per transferència bancària, caixer automàtic o a través d'Internet. 
 

Per a fer les inscripcions cal adreçar-se a l'Edifici Jove del Carrilet, o bé contactant a través del seu telèfon 977 50 45 73. També es poder realitzar a la pàgina oficial de Facebook del Punt Jove de Tortosa on, a més, podreu trobar informació ampliada referent als cicles. 

 

Participació