El Clúster del Moble de la Sénia presenta el seu renovat espai WEcontract BCN

El projecte facilita a les empreses un entorn en què es generen sinergies

Un dels espais del showroom del WecontractBCN.
Un dels espais del showroom del WecontractBCN. | Cedida
Redacció
19 de febrer del 2018
Actualitzat a la 13:03h
El Clúster del Moble i de l'Hàbitat de Catalunya, amb seu a la Sénia, el CENFIM, ha presentat amb èxit el seu renovat espai WEcontract BCN, el seu showroom especialitzat en interiorisme.

El projecte facilita a les empreses un entorn en què es generen sinergies compartint un espai d'exposició en què les marques es promocionen conjuntament a prescriptors i compradors.

A més de l'espai d'exposició, WEcontract comptarà amb un programa de sessions tècniques que, amb periodicitat mensual, se celebraran en el mateix espai i a les que es convidarà a assistir als professionals de l'interiorisme. Estes sessions tècniques tindran una aplicació pràctica i seran una oportunitat de generar networking entre professionals del sector: marques, prescriptors i promotors.

El nou interiorisme de WEcontract BCN compta amb la participació de les marques especialistes en contract, associades a CENFIM.

El showroom va iniciar la seua activitat l'octubre de 2015 i des de llavors ja ha atès 850 professionals, dels quals s'han acostat a l'espai per inspirar-se, rebre assessorament i per trobar els productes adequats per als 140 projectes contract que s'han detectat al showroom.

A l'obertura de la nova etapa del WEcontract, celebrada la passada setmana, van assistir 80 professionals en uns espais en què arquitectes, interioristes i promotors poden conèixer productes i materials, experimentar les seues solucions i inspirar-se per els seus futurs projectes.