PxC denuncia tracte «vexatori» a treballadores de la neteja a l'Hospital i la Residència d'avis d'Amposta

El regidor de la formació, German Ciscar, demanarà que l'Ajuntament investigue la situació en una moció al proper ple

Redacció
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:41h
Foto d'arxiu de l'entrada a l'Hospital Comarcal d'Amposta.
Foto d'arxiu de l'entrada a l'Hospital Comarcal d'Amposta. | S.C.
El regidor de Plataforma x Catalunya (PxC) a l’Ajuntament d’Amposta, German Ciscar, denunciarà en el proper ple municipal les “humiliacions i maltractes” que presumptament reben les treballadores de la neteja de l’Hospital Comarcal i la Residència d’Avis “per part dels seus superiors”.

En una moció que es debatrà en el proper ple, Ciscar demanarà a l’Ajuntament d’Amposta que investigue esta situació. “L’Ajuntament ha de decidir si està al costat dels treballadors i de la defensa dels seus drets. No es poden tolerar, en cap cas, situacions de mobbing i lluitarem frontalment contra elles. A més, exigirem que l’Ajuntament també ho faci”, exposa el regidor de PxC en una nota de premsa.

Ciscar assegura que treballadores del servei de la neteja d’estos centres “han rebut un tracte vexatori per part de la seua superiora directa. Moltes d’estes persones han tingut atacs d’ansietat i depressions pel mobbing laboral que pateixen”, fins i tot, assegura “hi ha qui ha hagut de deixar la feina perquè no podia aguantar la greu situació que pateixen”. Segons exposa el regidor, un d’estos casos ha arribat al jutjats.

En un altra moció que es debatrà al proper ple, Ciscar demanarà que l’Ajuntament passe a gestionar directament la neteja de carrers, per la suposada ineficiència de l’empresa concessionària.