Soldebre promociona taronges i mandarines de l’Ebre a la Fira de Berlín

Amb 3.000 expositors i una mitjana de 76.000 visitants

Soldebre hi ha participat dins l’expositor del grup cooperatiu lleidatà Actel.
Soldebre hi ha participat dins l’expositor del grup cooperatiu lleidatà Actel. | Cedida
Redacció
10 de febrer del 2018
Actualitzat a les 10:05h
La Cooperativa Soldebre ha estat present a la fira Fruit Logistica, que s’ha celebrat a Berlín del 7 al 9 de febrer. Es tracta d’una fira especialitzada en màrqueting de fruites i hortalisses en la qual hi exposen més de 3.000 empreses relacionades amb el sector alimentari d’arreu del món i per on hi passen una mitjana de 76.000 visitants.

Soldebre hi ha participat dins l’expositor del grup cooperatiu lleidatà Actel, amb el qual té un acord comercial des del 2013 per a la distribució de cítrics tant al mercat nacional com internacional. Concretament dins la Fira de Berlín, la cooperativa ebrenca exposa amb el packaging de la marca Soldebre taronges i mandarines fresques de les Terres de l’Ebre. Per a la cooperativa, que produïx una mitjana anual de 15 milions de quilos de cítrics, és important estar present en esta macrofira logística per la possibilitat de captar nous clients per als cítrics ebrencs i també per conèixer de primera ma les principals novetats del sector hortofructícola.

En este certamen que se celebra al recinte firal de Berlín des del 1993 hi ha representades totes les àrees de negoci que implica la producció i comercialització de productes frescos: embalatge i etiquetat, transport i logística, gestió d’estoc i emmagatzematge, premsa i mitjans de comunicació, informàtica i noves tecnologies, tècniques de conreu i tecnologia d’hivernacle.