​Múrcia premia els policies espanyols desplaçats a l'1-O amb un cap de setmana gratuït

Un total de 210 agents, amb les seves parelles, gaudirà d'un paquet en el que s'hi inclou l'allotjament, excursions, sopar de gala i discoteca

Càrregues policials a Girona, amb motiu de l'1-O
Càrregues policials a Girona, amb motiu de l'1-O | Carles Palacio
Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 17:48h
Un total de 210 agents de la Policia Nacional espanyola i la Guàrdia Civil que es van desplaçar a Catalunya per intentar evitar l'1-O gaudiran d'un cap de setmana gratuït a diversos establiments hotelers de Múrcia, entre els dies 13 i 15 d'abril, segons ha informat el govern espanyol al seu web. La iniciativa ha anat a càrrec d'Hostetur, l'Associació d'Empresaris d'Hosteleria i Allotjaments Turístics de la Costa Càlida.

La presidenta de la patronal, María del Mar Martínez, ha argumentat que la iniciativa és un reconeixement als policies desplaçats a Catalunya que van patir “situacions molt difícils”. Els agents tindran totes les despeses pagades.

El delegat del govern espanyol, Francisco Bernabé, s'ha mostrat satisfet amb la proposta: “En nom del govern d'Espanya he volgut transmetre el meu agraïment a la presidenta d'Hostetur per aquesta mostra sincera de reconeixement a l'extraordinària tasca de les forces i cossos de seguretat de l'Estat que han desenvolupat a Catalunya durant el desafiament secessionista”. Bernabé espera que altres patronals de la resta de l'Estat segueixin aquest exemple.

Els agents, que podran anar acompanyats de les seues parelles, estaran distribuïts en hotels i apartaments de Mazarrón, San Pedro del Pinatar, la Manga, Águilas, los Alcázares, los Narejos i Cartagena.

A més de diverses activitats d'oci i culturals, com excursions i visites, es farà un sopar de gala de reconeixement als policies al qual hi assistiran 420 agents i representants institucionals de la regió. Com a colofó, es farà una festa en una discoteca.