Els Mossos detenen 6 persones i desmantellen un punt de venda de marihuana a Tortosa

Es van intervenir 3 quilograms de cabdells de marihuana

Material intervingut pels Mossos d'Esquadra.
Material intervingut pels Mossos d'Esquadra. | Cedida
Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:05h
Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat 6 de febrer sis homes, d'edats compreses entre els 18 i 35 anys, de nacionalitat espanyola, marroquina i italiana, i veïns de Tortosa, Roquetes i Amposta, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Les detencions són el resultat d'una investigació oberta el passat mes de gener, arran de diverses informacions que apuntaven que des d'un magatzem ubicat al barri de Ferreries de Tortosa es podia estar distribuint substàncies estupefaents.

Després d'establir un operatiu de vigilància al lloc, els agents van contrastar les sospites. També es va realitzar l'escorcoll de diverses persones després de la seua visita al local, i es va comprovar que acabaven d'adquirir droga, concretament marihuana.

Diverses gestions d'investigació van permetre determinar que la persona que regentava el local, -que no estava obert al públic sinó que es mantenia tancat i en secret-, amagava esta activitat il·lícita sota l'aparença d'una associació cannàbica amb seu a Cambrils.

Finalment, el passat 6 de febrer els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Tortosa van establir un operatiu que va concloure amb l'entrada i escorcoll del magatzem i la detenció de cinc persones per la seua presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.

Una sisena persona va ser detinguda quan intentava desfer-se d'un quilogram de marihuana ubicat en un altre local de la mateixa població, que també era vigilat pels investigadors.

En total es van intervenir 3 quilograms de cabdells de marihuana, bosses mono-dosis, diners, una bàscula de precisió i altres documents, així com indicis que acrediten el delicte investigat.

Cinc dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial i hauran de presentar-se davant l'autoritat judicial quan siguen requerits a tal efecte.

El sisè detingut, que actuava com a responsable del local investigat, passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tortosa en les pròximes hores.