Les poblacions marineres ebrenques enceten una nova edició de les jornades de la galera

Hi participen 44 estaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita

Representants dels restaurants participants a les jornades.
Representants dels restaurants participants a les jornades. | Cedida
Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat el 08 de febrer a les 9:27h
Els municipis mariners d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita acullen un any més les Jornades Gastronòmiques de la Galera, concretament del 9 de febrer al 4 de març. L’esdeveniment, que enguany arriba a la seua cinquena edició, compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre.

En esta edició, un total de 44 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts.

Les empreses turístiques també oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'esta manera l'estada dels visitants al territori. 

Un any més es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram. Així, els participants a les jornades podran prendre imatges dels plats que degusten i publicar-les amb els hashtags #jornadesgalera i #terresdelebre, a més de geolocalitzar el restaurant on estan dinant. El premi del concurs consistirà en un menú de degustació per a dues persones a qualsevol dels restaurants adherits a les jornades.

La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament estos quatre municipis pesquers ebrencs.

De fet, per aquest 2018 les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita seran objecte de diverses campanyes a França i Guipúscoa, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.