gastronomia

Les poblacions marineres ebrenques enceten una nova edició de les jornades de la galera

Hi participen 44 estaurants d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i la Ràpita

, Terres de l'Ebre | 07/02/2018 a les 12:13h
Arxivat a: Societat, Jornades de la Galera, Alcanar, les Cases d'Alcanar, La Ràpita, L'Ametlla de Mar, Deltebre, turisme, gastronomia
Representants dels restaurants participants a les jornades. | Cedida
Els municipis mariners d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita acullen un any més les Jornades Gastronòmiques de la Galera, concretament del 9 de febrer al 4 de març. L’esdeveniment, que enguany arriba a la seua cinquena edició, compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre.

En esta edició, un total de 44 restaurants oferiran menús on la galera serà la base dels seus plats, i on vins del territori com els de garnatxa blanca, de la DO Terra Alta, maridaran els múltiples àpats oferts.

Les empreses turístiques també oferiran paquets que combinaran allotjament i activitats, a banda dels menús, per ampliar d'esta manera l'estada dels visitants al territori. 

Un any més es realitzarà el concurs de fotografies a Instagram. Així, els participants a les jornades podran prendre imatges dels plats que degusten i publicar-les amb els hashtags #jornadesgalera i #terresdelebre, a més de geolocalitzar el restaurant on estan dinant. El premi del concurs consistirà en un menú de degustació per a dues persones a qualsevol dels restaurants adherits a les jornades.

La cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera referma el projecte Viles Marineres que, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l'Ebre, promociona conjuntament estos quatre municipis pesquers ebrencs.

De fet, per aquest 2018 les poblacions d'Alcanar, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla i Sant Carles de la Ràpita seran objecte de diverses campanyes a França i Guipúscoa, amb l'objectiu de potenciar els mercats de proximitat.
 

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Un dels forats en una finestra, i en una pared, amb la porta oberta on s'observen altres desperfectes. | Cedides
01/01/1970
Els lladres han trencat vidres, han fet forats a la paret, han rebentat guarda-robes i dos màquines de vending per endur-se la recaptació
El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, atenent els mitjans de comunicació aquest dimarts | ACN
01/01/1970
El ministre reunix els alcaldes del Pacte de Berà, que demanen "resoldre el problema" i aparcar els retrets sobre l'incompliment de l'1 de gener
Imatge d'arxiu d'un cotxe dels Mossos. | Josep M. Montaner
01/01/1970
Els arrestats acumulen fins a 14 antecedents policials per delictes contra el patrimoni
Imatge de l'exterior del taller mecànic no autoritzat, ubicat en terreny rural a Alcanar. | Cedida
La Rambla, pocs dies després de l'atemptat | Albert Alemany
01/01/1970
Els tres arrestats estan directament relacionats amb Driss Oukabir, que es troba actualment a la presó
La base del monument franquista, amb els cartells pro independència. | (@VictorSorribes)
01/01/1970
La base del monument ha aparegut esta matinada amb diversos cartells enganxats, on diu 'Hola Europa' i 'Hola República'
Núria Rodríguez (CUP Tortosa), Eduardo Cáliz, membre del secretariat nacional i Anna Gabriel , diputada de la CUP. | Sofia Cabanes
01/01/1970
La diputada de la CUP, Anna Gabriel, refusa la proposta de Podemos per paticipar en una assemblea de càrrecs electes estatal per facilitar una solució acordada | Convida la formació de Pablo Iglesias a "defensar les urnes" i demanar a Ferran Bel la retirada del monument
01/01/1970
La va realitzar dissabte una persona que hi va arribar amb caiac | La pintada va ser borrada unes hores més tard | La Comissió per la retirada dels Símbols Franquistes ha emès un comunicat expressant el seu suport a l'acció contrària al monument
Pilar Poy, fent fotografies preparant el nou blog que estrenarà a l'aguaita.cat. | Cedida
01/01/1970
"Menja't l'Ebre" és el nom del nou espai de cuina que signa la periodista ebrenca